Бели обувки за лятото

Бели обувки

След като носите цялата бяла тенденция, става модерно да виждате всичко в бяло. Затова ви предлагам да закупите бели обувки за тази пролет и лято. Знаете ли обаче какъв вид обувки ще вървят добре при всеки тип външен вид? Правя го! Тези бели помпи ще бъдат джокер артикулите на нашия гардероб. Те вървят много добре с каквото и да било! Ако искате да купите нови обувки за това лято, определено трябва да ги проверите! Нека да разгледаме как да комбинираме тези стилни бели помпи!

 

Бели платформи

Знаете ли, че този сезон една от най-големите тенденции е носенето на монохромни тоалети! Например, може да се облечете от главата до петите в червено, синьо, зелено, бежово или бяло! Според експертите изцяло белите или бежови тоалети са най-елегантните. Белите платформи се съчетават перфектно с бежови или бели тоалети! Можете да направите много различни тоалети с тях и да ги носите през цялото време.

 

Бели сандали

Обичаме да носим сандали, защото поддържат краката ни много свежи и удобни. Белите сандали изглежда доста готино с дънки и тениски, както и с топове и шорти! Можете да ги носите и с модерни ризи, завързани на талията и торбести дънки с висока талия. За хладните часове на деня носете овърсайз яке отгоре. Това е всичко!

 

Бели токчета

Белите обувки на ток изглеждат сладко и готино с шикозни тоалети с поли и рокли! Чудесна идея е да заложите на „котешки муцунки“ или заострени обувки с V-образно деколте и малък ток. Можете да ходите на работа в офиса по този начин и да изглеждате доста стилно с такива романтични и ретро вдъхновени модели. Със сигурност всички ще си вадят бележки от добрия ви вкус. Между другото, те наистина са удобни за работа, защото не са много високи.

 

Бели сникърси

Понякога се налага да носим сникърси, когато искаме да поспортуваме. Може да искаме да отидем на концерт или пикник с нашите приятели. В такъв случай ще бъде по-добре да носите сникърси, за да се движите по-удобно. Ето защо е добре да добавите бели сникърси към колекцията ви от летни обувки. Не е нужно да говорим твърде много за белите сникърси, защото те винаги са съвместими с всеки цвят и стайлинг.

 

Източник: e-obuvki.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *