ЗА НАС

Сайтът Stemago.com е проект на фирма Кей Кей Шиша ЕООД с ЕИК 204044544.
В него се предлагат много видове стоки от различни категории, като например: “Аксесоари за мобилни телефони”, “За автомобила”, “За кухнята”, “За детето”, “Интересни джаджи” и други.
Зареждаме продуктите от специализирани фирми на европейския пазар (Полша, Испания, Германия, България…), с което осигуряваме по-добро качество и по-бързи зареждания на нова стока. Голяма част от продуктите ни са с китайски произход, но се доставят от едрови търговци от Европа, което осигурява максимално-висок клас артикули.
Работим и с реномирани марки, като например немската фирма производител на медицинска техника “Medisana” или пък испанската компания – “Innovagoods”, които предлагат разни стоки за ежедневието и бита с гаранция от 2 до 3 години, в зависимост от продукта. Разполагаме с маркови gms аксесоари (стъклени протектори, калъфи и др. на полските брандове Forcell и Blue Star).
Можем да Ви предложим изключително оригинални подаръци за жени, мъже и деца.
Работим с куриерска фирма Еконт Експрес и изпращаме Вашите поръчки с опция “виж – преди да платиш”.
С радост и охота бихме Ви съдействали във всеки един момент, независимо дали имате нужда от съвет, замяна на продукт или гаранционно обслужване (ако към закупения артикул се предлага такова), затова – пазарувайте спокойно, защото може да ни имате пълно доверие!
Предлагаме големи отстъпки, подаръци и безплатна доставка при поръчка над определена стойност.
Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате въпрос, нужда от помощ или просто желаете да направите поръчка! Може да го направите на телефон 0899 88 99 93, на мейл shop@stemago.com или на нашата Фейсбук страница.