Почувствай България – един различен туристически портал

В днешно време пътуването и туризмът стават все по-достъпни и популярни. Ако се чудите къде да се разходите из България то туристическия портал Почувствай България е вашето място за вдъхновения.

 

Уеб сайтът съдържа голям брой статии подредени в удобни категории, от които лесно можете да получите вдъхновение. Например – вие сте любител на красивите язовири, вижте статията за 5-те най-красиви язовири в България :) Можете да използвате и търсачката на сайта, където лесно ще откриете съдържание по ключови думи.

 

Освен интересни места за посещение в портала ще откриете и полезна информация за бизнес и услуги в България. Бизнесите, за които пишат от Почувствай България са проверени и акредитирани – изключително полезна и релевантна информация.

 

Уеб сайтът разполага и с иновативен каталог, където лесно можете да откриете или да добавите интересно място, бизнес, интересна забележителност или друга локация в близост до вас. Можете да търсите по местоположение, по категории, по ключови думи… Освен това можете да оставите ревю на локация или бизнес – всяко мнение е важно за читателите на сайта!

 

Създателите на сайта приветстват и окуражават млади автори и създатели на съдържание, като им предоставят трибуна да публикуват своите материали на сайта. Лесно бихте могли да станете автор и вашите слова, снимки, видео или друго интересно съдържание да достигне до хиляди души. Използвайте специалната форма за контакти и се свържете с екипа на Почувствай България – всички интересни и важни материали и новини, получават експонация.

 

Посетете туристическия портал и бизнес каталог Почувствай България – сигурни сме, че ще откриете вдъхновение и интересна информация по различни теми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *