Подаръци за Иванов ден

подаръци за Иванов ден

С какви подаръци за Иванов ден да зарадвате вашите близки именици? Ако искате да ги изненадате с нещо оригинално, тогава непременно трябва да се постараете повече, обмисляйки идеите си навреме. Ще ви предложим някои много интересни опции, от които да избирате.

Подарък за ивановден на мъж

купи подарък тук

Ако търсите нещо оригинално, може да разгледате страхотният подаръчен комплект за мъже с 24 изненади, както и да се спрете на полезни и функционални предложения като магически LED будилник или мини раница против кражби с една презрамка. Всеки именик ще се зарадва много на подобни практични и интересни подаръци.

В случай, че вашият близък е почитател на бирата, може да го изненадате и с приставка за повече пяна от бира. В отличен подарък за ивановден може да се превърне също така и една мултифункционална малка сгъваема маса за хранене, електрическа кутия за обяд, която да поддържа храната винаги топла и приятна за консумация, а бихте могли да поднесете и уникалният комплект чаши Ctrl Alt Del – чаши клавиатура, които веднага ще се превърнат в един от най-забележителните акценти в офиса.

Подаръци за Иванов ден за жени

За дамите също няма да ви бъде трудно да изберете нещо от нашия богат асортимент. LED диско лампа с блутут колонка, масажираща четка за коса, мини тример за лице – това са само част от нещата, с които със сигурност ще накарате именичката да се усмихне широко.

Разбира се, добра е и идеята да свържете подаръка с любимото занимание на дамата, както и да й изберете нещо, което може да й послужи добре в професионален план. Важното е не дали подаръкът е скъп или не, а дали е подбран с вкус и поднесен от сърце. Това винаги се цени и със сигурност вашият жест ще се помни дълго време.

За да намерите още любопитни и атрактивни подаръци за Иванов ден кликнете ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *