Подарък за бебе

Подарък за бебе

Раждането на бебе е едно от най-хубавите неща в живота на всяко семейство. Разбира се, роднини и приятели трябва да ги поздравят за щастливото семейство и да поднесат бебешки подарък. Но тъй като става дума за съвсем малко дете, обикновено хората са доста затруднени в избора му.

И така, кой е подходящият подарък за бебе?

Подарък за бебета под 6-месечна възраст

На такава крехка възраст бебето се нуждае от нещо безопасно, хипоалергенно и полезно.

Купи подарък тук

Най-добре е да заложите на образователни играчки, дрънкалки или музикална въртележка с меки играчки. Най-подходящите подаръци за бебета са тези, предназначени за развиване на логическо мислене и въображение – големи цветни кубчета, ярки бебешки пъзели, тип килими, топки, гумени детски играчки и други. Така например играчките, които издават определени звуци при натискане, са перфектното решение.

Подарък за бебета над 6-месечна възраст

А сега да разгледаме подходящите бебешки подаръци за деца, които вече са навършили 6 месеца. На тази възраст бебето вече води по-смислен начин на живот и дори е усвоило редица житейски умения. Също така, започва и да разбира по-добре заобикалящата го действителност и да различава лицата и гласовете на  хората от своето обкръжение.

И тук основното е, че независимо какви бебешки подаръци изберете, те трябва да са безопасни, да не съдържат малки части и да са изработени от материали, които не причиняват алергии. Всяка играчка трябва да е от полза за бебето, да развива двигателните умения, зрителното и слухово възприятие и, разбира се, да бъде издържана в ярки цветове, за да привлича вниманието.

Например, много добра идея е да предпочетете играчки за баня, които ще направят къпането по-приятно и забавно.

Освен на детски играчки, можете да заложите и на полезни уреди и аксесоари, например бебешка проходилка, предпазна шапка за къпане на бебе, безконтактен термометър, машинка за подстригване на бебе и други неща, които ще улеснят родителите в отглеждането на детето.

Още много интересни предложения за бебешки подаръци можете да откриете ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *