Подарък за яслата

Подарък за яслата

Ако търсите интересни идеи за подарък за детска ясла, можем да ви помогнем с няколко чудесни предложения.

При избора на подходящ подарък за яслата обаче трябва да се вземе предвид, че децата на тази възраст трудно задържат вниманието си за дълго време. Харесват им най-вече детски играчки, което ще се движат, светят и издават разнообразни звуци. Ето защо, всеки подарък за ясла е добре да се избира въз основа на тези особености. Разбира се, най-лесният начин е да подарите на момчето камионче, а на момиченцето кукла, но ако искате да избягате от стереотипите и да зарадвате детето с нещо по-оригинално, можете да се възползвате от следните варианти.

Няколко сполучливи идеи за подаръци за яслата

Купи подарък тук

Детски пъзел за пода – чудесен подарък за яслата

Един прекрасен подарък, с който ще осигурите на детето часове забавления, при това такива, които са полезни за неговото развитие. Подреждането на пъзели подпомага логическото мислене, както и оказва благоприятно влияние върху развитието на фината моторика и стимулира двигателната активност.

Килимчета за игра с интересни изображения

Тези забавни килимчета могат да донесат много радост на всяко мъниче. Изработени са от мека, нежна на допир материя, за да бъде играта върху тях не само забавна, но и приятна чисто във физическо отношение. Рисунките са най-разнообразни – писти, букви, цифри, ранчо и други, на чиято база могат да се разиграват различни ролеви игри. Тези игри провокират въображението, подпомагат развитието на речта и подобряват сръчността.

Подходящ подарък за завършване на ясла

Завършването на детската ясла е важен етап от развитието на детето. За тази възраст са много подходящи разнообразните влакчета и писти, конструкторите, а още по-добре би било, ако тези играчки са изработени от дърво. Славата на модерните дървени играчки не е случайна, защото те са много трайни и издръжливи и по никакъв начин не биха могли да застрашат здравето на децата.

За намерите още вдъхновяващи идеи за подарък за детска ясла, разгледайте ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *