Премахване на целулит

Премахване на целулит

Огромен процент от жените по света се оплакват от целулит и търсят различни начини да се справят с така наречената “портокалова” кожа. Според лекарите, причините за появата й могат да бъдат различни, но в основата на всяка една от тях стои най-вече наднорменото тегло.

Премахване на целулит- кои са причините за появата му?

купи уред тук

Разбира се, за да намалите или да постигнете цялостно премахване на целулит, е необходимо да сте запознати какво точно води до образуването му по кожата и защо излишните мазнини се отлагат в проблемните зони.

Най-честито това е свързано с:

  • с бременност и раждане
  • небалансирано хранене;
  • хроничен стрес
  • метаболитни нарушения
  • различни хронични заболявания
  • прием на определени лекарства
  • ендокринни патологии
  • неактивен начин на живот
  • липса на жизненоважни витамин, макро- и микроелементи и други

Как да премахнем целулита с масаж

Съществуват много полезни антицелулитни уреди и масажори, с чиято помощ бързо ще се отървете от него. Необходимо е постоянство и съвсем скоро ще видите отличните резултати – чиста и гладка кожа, с която да се гордеете.

Така например, можете да заложите на германския антицелулитен масажор Medisana AC, който идва с две степени на интензивност. С него благотворният масаж е не само много приятен, но и изключително ефективен. Може да третирате всяка една проблемна зона от тялото – масажьорът активира обмяната на веществата, кръвообращението, съединителната тъкан и прави кожата гладка, опъната и стегната.

Премахване на целулит и подмладяване на кожата

С чудесния масажьор не само ще постигнете премахване на целулит, но и ще подмладите и подобрите цялостния вид на кожата на тялото.

Основното условие, за да се радвате бързо за положителен резултат, е редовността на процедурите. Също така е добре да правите масажа след като сте си взели хигиеничен душ.

Можете да съчетаете процедурите и с контрастни душове, които също са препоръчителни за борбата с целулита. Още много интересни предложения за продукти, свързани със здравето и красотата, може да откриете в голямо разнообразие, ако кликнете ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *