Как да се отървем от мишки

как да се отървем от мишки

Въпреки малките си размери и невинен вид, мишките могат да нанесат огромни щети както на имуществото ни, така и на нашето здраве. Какво не знаем за тези гризачи?

Нито едно друго същество не може да се сравни с тях, тъй като, на практика, за мишките не съществуват никакви бариери. Без значение дали говорим за бетонни или дървени прегради, острите им зъбки са в състояние да го пробият и да проникнат където пожелаят.

купи уред тук

Ако има мишки вкъщи, то ще се усеща характерна остра неприятна миризма, която не може да се отстрани чрез стандартна вентилация. Гризачите повреждат всичко, до което се докопат – от хранителни продукти до кабели и уреди, включително и мебелите. Пренасят вируси и инфекции – например, туларемия, салмонелоза, чума, хеморагична треска с бъбречен синдром, тиф и други. Алергените се разпространяват навсякъде в жилището чрез частици от кожата и косата на гризачите. Можем да се заразим не само ние, хората, но и нашите домашни любимци, например, кучетата, които се славят с по-слаба имунна система от котките.

Ето защо е необходимо незабавно да се отървете от тях, използвайки доказани и надеждни методи.

Как да се отърва от мишки?

Има ли съвременни средства, които да ни помогнат? Да, вече съществуват много модерни и ефективни методи за прогонване на мишки. Да започнем с най-простичките – капан с незасъхващо лепило за мишки и плъхове, който е за еднократна употреба. Няма нужда да се притеснявате как да го почистите, когато улови вредителя, просто го изхвърляте.

Как да се отървем от мишки за дълго време?

Разбира се, ако искате да решите проблема по по-кардинален начин, винаги можете да разчитате на иновативните разработки, благодарение на които вече съществуват сигурни решения за окончателно прогонване на мишки от жилището или друго жизнено пространство. Такъв е, например, модерният уред против насекоми и гризачи с ултразвук – репелент с LED светлини. Той е изключително полезен с борбата и с други вредители, а начинът му на работа включва емисии от електрически вълни.

Още много полезни домашни уреди и аксесоари може да откриете, ако кликнете ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *