Коледен подарък за дете на 2 години

коледен подарък за дете на 2 години

Какъв е перфектният коледен подарък за дете на 2 години? Ако държите да изненадате по най-приятния начин някое мъниче за предстоящия празник, добре е да се вслушате в съветите на експертите. На първо място, изненадата следва да е съобразена с физико-психологическите характеристики за възрастта.

Подходящ подарък за Коледа за дете на 2 години

купи подарък тук

Така например, на двегодишна възраст детето вече се интересува от различни детски играчки, в игрите с които се изисква влагане на поне малко мисъл. Разбира се, не твърде много, защото, в противен случай малкият човек бързо ще загуби интерес към забавлението и ще потърси нов източник на положителни емоции.

Детски коледен подарък – пъзел

Така например, екологичните и напълно безопасни за здравето дървени пъзели са първите играчки, в които на детето му се налага да мисли. И разбира се, за тази възраст пъзелите, които избирате следва да са възможно най-прости. Трябва да се има предвид, че веднага след като детето се научи да сглобява пъзела бързо и лесно, интересът му към него ще утихне и ще трябва да му бъдат предоставени вече по-сложни модели. Затова е добре, ако искате да осигурите дълго забавление, да подарите не само един, а комплект от няколко дървени пъзели с различна трудност на сглобяване.

Коледни подаръци за деца – влакче

Чудесните дървени влакчета са също една прекрасна възможност да зарадвате 2-годишно дете. Може да се спрете например на предложения като дървено влакче Hape с игра за нареждане – Цветове и форми или дървено влакче Hape с музикални релси – Звуците на тамбурина. Така ще осигурите на малкото дете възможността още от най-ранна възраст да започне да трупа познания за цветовете, формите, текстурите, музикалните звукове, което ще  му даде добър начален тласък към опознаването на света, който го заобикаля.

Разбира се, в тази статия съвсем не претендираме за изчерпателност и няма как да предложим на вашето внимание всички добри възможности за коледен подарък за дете на 2 години. Затова, ако имате нужда от още вдъхновение, разгледайте ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *