Как да не залепват кюфтета на скара

как да не залепват кюфтета на скара

Как да не залепват кюфтета на скара е въпрос, който си задават много хора. Разбира се, решение винаги има, стига да човек да се интересува и, разбира се, да попадне на правилното място, както вие сега. Ако искате да сложите край на залепването на каймата при печене и да се насладите на вкусни и цели кюфтета, ние ще ви помогнем веднага.

И така, как да не залепва скарата?

купи подложката тук

С помощта на едно иновативно приспособление, наречено тефлонова подложка за печене на скара и фурна. Тя се поставя отгоре и не само ще предотврати залепването на кюфтета по скарата, но и ще ви позволи да готвите, без да намазнявате. Така ще се радвате на по-здравословна храна ден след ден. Освен това, скарата ви няма да се нуждае от толкова често почистване, както преди. Страхотно, нали? Не само вкусно, но и диетично и на всичко отгоре – по-малко трудоемко. Всеки, който знае колко трудно се почиства скарата след печене, ще оцени много качествата на този иновативен и практичен продукт.

Вече може спокойно да организирате шумни купони, печенето на скара не е никакъв проблем!

А за да имате повод да използвате подложката, предлагаме на вашето внимание и една чудна рецепта за приготвяне на вкусни кюфтета на скара:

Съставки:

  • Кайма 500 г
  • Нарязан лук 1 бр.
  • Нарязан чесън 2 клина
  • Сол, черен пипер на вкус
  • Сухо бяло вино 1 с.л.
  • Универсална подправка за скара 1/4 ч.ч.
  • Барбекю сос 100 мл

Начин на приготвяне:

Добавяме всички съставки към каймата /без соса за барбекю/, омесваме добре и поставяме в хладилника, където сместа да престои поне 3-4 часа. След това оформяме кюфтетата и ги печем на скарата, докато придобият златисто-кафяв цвят. Когато се изпекат, намазваме ги обилно със соса за барбекю и ги поднасяме със салата от пресни зеленчуци.

Още много полезни домакински аксесоари може да откриете, ако кликнете ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *