Chanel Chance обгръща дамите с воал от чувственост

Chanel Chance обгръща дамите с воал от чувственост

Нанесете парфюм на всички чувствени места по тялото, на които искате да бъдете целунати, гласи една от крилатите реплики на вечната модна икона Коко Шанел. Самата тя родена в края на XIX век, съветите й се превръщат в уроци по женственост и стил за поколения дами от ХХ и ХХI век. С Chanel Chance от френската модна къща целят да запленят с философията на Шанел и най-младите дами.

Уханието на Chanel Chance е озаряващо и цветно

Парфюмната композиция е разработена от Жак Полж и е представена на пазара през 2003 година. Връхните нотки на аромата са сочни и цитрусови, в сърцевината пулсират омайна роза, жасмин и дъхав зюмбюл. Пачули, ветивер и амбра поставят финалните акценти на това фино и нежно ухание, насочено към младите дами. Chanel Chance обгръща жената, която го носи с воал от чувственост и я прави мистериозно привлекателна. Последвайте съвета на мадмоазел Коко и нанесете парфюма на всички точки от тялото си, в които се долавя пулсът. Ароматът ще ви обгърне в нежната си прегръдка и ще следва ритъма на сърцето ви. Характерно за уханията на Chanel е, че те се развиват и променят през целия си жизнен цикъл, за да разкрият пълноценно букета от ароматни нотки, които съдържат.

Изберете Chanel Chance, за да поканите късмета в живота си

Както показва и неговото име, парфюмът е посветен на вярата в добрия шанс, която води всяко младо момиче напред в живота. Любопитна подробност е, че телевизионната реклама, с която е представен Chanel Chance през 2003 година е заснета във Венеция под звуците на песента „Taking a Chance on Love“. Лице на кампанията става 16-годишният модел Анна Вялицина, която е облечена със закачлива рокля, а посланието е към всички млади момичета, да се потопят в света на Chanel Chance, който е озарен с мечти за всичко прекрасно, което ги очаква в живота. Флаконът на парфюма е решен в подходящ розов цвят и е първият в историята на френската модна къща, който е изработен в кръгла форма, която се свързва с безкрайния кръг на живота и колелото на късмета като символ на добрия шанс. Емблематична е и капачката на парфюмната бутилка, която напомня късметлийско зарче и напълно съответства на духа и посланието на Chanel Chance.

Chanel Chance притежава ухание, което е подходящо за всички сезони

Нежната флорална композиция на парфюма предоставя възможност на дамите да носят любимото си ухание през цялата година. Особено предпочитан е Chanel Chance през пролетта и есента. Уханието е подходящо, както за динамичното ежедневие на младите жени, така и за специални вечерни поводи. Chanel Chance притежава много повече от красив флакон и въздействащ аромат. Парфюмът съдържа история, която чака да бъде разказана и оцветена с индивидуалността от всяка млада дама, която го избере.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *