За да изберете кратина, първо трябва да вземете решение за размера на стаята

За да изберете кратина, първо трябва да вземете решение за размера на стаята
  • В просторна стая ще бъдат подходящи големи картини в масивни рамки, тъй като изображенията с миниатюрна форма могат да се загубят в пространството и да придадат празен вид.
  • Хоризонтално разположените платна позволяват да се подчертае дълга стая, докато платна с вертикална ориентация визуално я правят по -висока.

Компетентното поставяне на платна над леглото, над дивана или над камината ви позволява в идеалния случай да запълните пространството на стената и да придадете на стаята единен интегрален вид. Правилно поставеното платно се превръща в композиционен център на стаята, което прави атмосферата много по -удобна и завършена. С помощта на определено подреждане на картини е възможно да се структурира пространството и да му се даде определена стабилност и определена строгост.

Най -популярните теми за картини

Градове

Те имат стилен, красив и оригинален вид. Градските мотиви в ярки или приглушени цветове ви позволяват да съживите интериора, да го направите естетически приятен и да поставите необходимите акценти.

Животни

Различни животни, като коне, тигър, гепард, зебра или други животински дизайни, създават специално настроение в стаята и стават неразделна част от нейния дизайн.

Цветя

Те са истинска декорация на цялата стая, флоралните мотиви формират празнична атмосфера и й придават особена свежест, оживеност и комфорт.

Изображенията на сладки, деликатни и в същото време величествени цветя забележимо трансформират пространството и го изпълват с чувственост.

Естествена природа

Красивите пейзажи с планини, езера, реки или гори могат да носят стотици настроения и поради това да образуват определена емоционална атмосфера.

Абстракция

Контрастните или монохромни абстрактни изображения несъмнено се превръщат в доминираща черта на цялата стая, която привлича погледа.

Техника

Платна с изобразени върху тях автомобили, самолети, мотоциклети или яхти внасят в атмосферата динамика, скорост, шофиране и дух на авантюризъм.

Репродукции

Платна с повторение на ненадмината техника, структура на щрихите и тънкостите на авторския стил са достойно копие на скъп шедьовър и висококачествена декорация на целия интериор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *