4 чифта обувки, които всяко момиче трябва да има в гардероба си

4 вида обувки, които всяко момиче трябва да има

Колко чифта обувки трябва да има едно момиче? Въпросът е риторичен. И въпреки това той тревожи мнозина. Нека се опитаме да се справим с това въз основа на две позиции: необходимост и комфорт. Напоследък в интернет се появиха много статии за това какво е основен гардероб. Каква е разликата между основните обувки и всякакви други?

Основни обувки: класически модели в неутрални нюанси, изработени от естествени и качествени материали. Това са наистина удобни обувки, дълготрайни, които могат да се носят всеки сезон.  Основните обувки рядко зависят от модата, не бива да купувате най -новите артикули за сезона като основни обувки.

Кецове

След като оцените спортните обувки, никога повече няма да искате да се разделите с тях. Във вашия арсенал определено трябва да имате обувки за дълги разходки или спорт. Най-добрият вариант биха били кецове и е по-добре да изберете такива обувки в специализиран спортен магазин и да се доверите само на надеждни марки.

Ако си купите подходящите маратонки, те ще издържат много години без износване. Ако спортът заема много място в живота ви, тогава, разбира се, не можете да носите само един чифт и ако обърнете внимание на тенденциите, тогава просто трябва да закупите поне още един и да са снежнобели маратонки.

Сандали или сабо

През лятото може да е много горещо. Момичетата носят леки летни рокли и сандали. Тук са подходящи сандали на лека и удобна платформа. Освен това те могат да бъдат или неутрални (за да улеснят съчетаването на роклята) или ярки. Важно е да запомните, че те трябва да са много удобни. Ако все още нямате такива, това лято можете да си купите модерни бели сандали или сабо на висока  платформа.

Ботуши

Това са идеалните обувки за всякакви метеорологични условия. Най -лесният начин да намерите черни ботуши в магазините е достатъчно. Но ако предпочитате други цветове, потърсете сиво, тъмно синьо и тъмно зелено. Ботушите могат да се комбинират с всяко облекло: с дънки, мини поли, с кожено палто и т.н.

Боти до глезена

Изборът тук, разбира се, е огромен. Намерете удобен чифт боти до глезена с неутрален цвят с удобни токчета или клинове. Може да се наложи да извървите стотици километри в тях. В допълнение, те могат да се носят както през лятото, така и през есента и пролетта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *