Достатъчно добър подарък ли е дамското бельо? Разбира се, че да!

Подарък дамско бельо

Всяка жена обича да получава подаръци. И ако те са от нейния партньор или съпруг, те стават още по-специални. Ако ви предстои нов повод да купите страхотен подарък на вашата нежна половинка, можете да се насочите към дамското бельо. Ако това е напълно непозната територия за вас, господа, то вие сте попаднали на правилната статия.

 

Бельото винаги е страхотна идея за подарък

Ако досега не сте подарявали подобен подарък, то сега имате шанса да разчупите стереотипа за себе си. Дамското бельо никога няма да попадне в категорията на клишетата, заради огромният избор на цветове, стилове и материи. Поднесен по правилния начин, този подарък ще изненада приятно половинката ви.

 

Няма нужда да се чудите, дали ще и хареса. Отговорът е “да”. Въпросът е “колко”. Жените оценяват когато партньорите им изразяват любовта си по нетрадиционни начини. Можете да използвате момента, за да и кажете колко цените моментите ви заедно и харесвате тялото и такова, каквото е. Това е жест, оценяващ външността и докосващ душата и едновременно. А ако успеете да и осигурите правилния размер и стил, тогава със сигурност ще ударите право в десетката. Определено тя би харесала факта, че сте се погрижили да направите правилния избор за нея.

 

Как да разберете правилният размер и цвят?

Всъщност тази част от плана не е толкова сложна. Всичко, което трябва да направите, е да вземете подходящия размер за нея. За тази цел просто трябва да погледнете в гардероба и да намерите бельо, което тя обикновено използва, и да съобразите размера и стила. Не забравяйте, че сутиените имат и два размера, които трябва да запомните. Сега разгледайте уеб сайта, който предлага качествени продукти и изберете този, който смятате, че ще и допадне най-много. Ако размерът е подходящ, повечето жени не се колебаят да приемат подаръка.

 

Веднъж пробвано, дамското бельо не може да бъде върнато или заменено поради хигиенни съображения. Ако търсите бикини или прашки и вече знаете нужните размери трудно можете да сгрешите, но размерите на сутиените варират и според различните марки. Затова не се срамувайте да се обадите и да се консултирате с професионалист. Страхотно обслужване, бра-фитинг консултация и качествено бельо можете да получите в магазина на Velina Vanity.

 

Какъв стил дамско бельо ще изберете?

Изборът е огромен. Можете да заложите на сигурно с луксозен комплект или да се хвърлите в дълбокото със страхотен еротичен модел на Obsessive. Със сигурност обаче търсете модели, изработени от естествени материи – памук, коприна, сатен. А защо докато търсите подарък на вашия партньор не се сдобиете и вие с чифт луксозни мъжки боксерки?

 

Ако наистина смятате, че е възможно да объркате нещо, споделете идеята за подарък на половинката си. Така ще можете да изберете заедно предпочитаните от двама ви модели  в правилните размери. За вас ще остане само задачата да изберете един от фаворитите. Част от елемента на изненадата се изгубва, но от друга страна знаете, че половинката ви ще бъда щастлива с новото си бельо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *