Топ 5 подаръка за детски рожден ден

Детски рожден ден

Детските рождени дни могат да създадат големи главоболия на възрастните. Макар поводът да е весел и прекрасен, стремежът да угодим на детето и да го направим щастливо, може допълнително да подсили мотивацията ни да се представим подобаващо и с това да изисква от нас доста усилия. И тук не говорим дори само за организацията на празника. Даже изборът на подарък би могъл да се окаже доста сложен – особено в днешни дни, когато пазарът е достатъчно щедър от предложения, а децата изглеждат все по-задоволени от всякога.

Все пак, в практиката има доказали се подаръци, които винаги биха предизвикали радост и вълнение у малчуганите. Това са не просто универсални подаръци, ами утвърдили се през годините като наистина най-добрите предложения. След като разпитахме родители, търговци и самите деца, стигнахме до извода: това са петте най-подходящи подаръци за един детски рожден ден.

Кукла Барби

С появата на първия Барби прототип на пазара, момичетата буквално пощуряха по куклата. Но ако си мислите, че красивата Барби е отживелица, лъжете се. Просто вие самите отдавна не сте стъпвали в детски магазин, за да се уверите, че всъщност поредицата е станала още по-вълнуваща и реалистична. Подаръкът кукла Барби е не просто оригинален, ами и сигурен, за да зарадвате едно малко съкровище. А най-хубавото е, че тази изненада ще впечатли момиченцата от голяма възрастов диапазон. На практика, еднакво силно ще се зарадват на нова кукла Барби и петгодишните, и десетгодишните!

Lego

Легендарният конструктор е поредният хит сред децата. Точно както предното предложение, и Lego e подарък, който можете да закупите както за трети, така и за десети рожден ден. От компанията вече дори предоставят серии, подходящи за различни възрасти, като има варианти и за най-малките – от 1 до 3 години. Разбира се, за порасналите деца комплектите конструктори са толкова вълнуващи, че са способни да съберат цялото семейство в хола за забавление и дори да накарат майката да забрави вечерята във фурната, а бащата да зареже футболния мач и цяла нощ да сглобява новото Lego Star Wars. Особено популярни сред малчуганите са и сериите Lego City и Lego Ninjagо, защото по анимационните канали вече вървят и детски, посветени на тях.

Акумулаторен джип

В случай че сте готови да дадете по-голяма сума за подарък за детски рожден ден, това е повече от прекрасна идея. Акумулаторният джип ще зарадва всяко пораснало момче и ще даде възможност на мама и тати да си отдъхнат в спокоен ход, вместо да тичат след бързо бягащия им син. Безспорно, това е подарък инвестиция, защото гарантира забавление за всички топли дни през годината, а напоследък у нас те са доста.

Детски батут

Детски батут е още една страхотна идея за активното развитие на детето навън вместо пред телевизора. Можете да заложите на такъв подарък за рожден ден в случаите, когато рожденика живее в къща или поне има лятна вила или село, на което да го занесе и да скача до насита. Моля, ако подарявате детски батут на чуждо дете, съобразете предложението си с неговите родители и коментирайте евентуална покупка на аксесоари за безопасност, каквато е предпазната мрежа. Добрата новина е, че по-новите модели детски батут пристигат в комплект с такава мрежа, за да осигурят спокойствието на родителите.

Музикален плафон

Това е едновременно оригинален и практичен подарък за детски рожден ден. Макар че изненадата е посветена на малкия рожденик, трябва да си признаем, че тя ще се хареса и на родителите му. Музикален плафон е отлична алтернатива за семействата, в които децата трудно се приспиват и вечно не успяват да си легнат рано. Този аксесоар за детска стая ще ви спести много грижи и ще създаде перфектната обстановка за бързо отлитане към страната на сънищата. С изключително стилен дизайн, плафонът работи с Bluetooth връзка, благодарение на която можете директно през телефона да контролирате постепенното приглушаване на светлината, както и да пуснете релаксираща музика за предразполагане към спокоен и сладък сън.

А вие кой подарък бихте избрали за следващия детски рожден ден, на който сте поканени? Ако нямате готова идея, можете да ползвате всички тези топ 5 предложения за изненада на малкия рожденик, чийто празник скоро ще празнувате!

Весело изкарване!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *