Как да запалим детето по карането на тротинетка

Как да запалим детето по карането на тротинетка

В днешно време все повече малчугани избират да останат у дома и да играят на компютърни игри вместо да излязат да покарат колело или тротинетка. Педагозите съветват да се търси баланса между единият и другият вид дейности. Още докато са малки у децата може да се възпита любов към времето, прекарано на открито. Това може да се случи сравнително лесно с правилните играчки.
Малчуганите са отворени към новите неща, затова не се изненадвайте, ако вашият прояви интерес към преминаващи наблизо деца, каращи тротинетки. Бъдете сигурни, че моментът да ви помоли да му вземете същата, не е далеч. Разбира се, ако ситуацията е по-скоро обратната и мъникът не се захласва по този вид дейност, продължавайте да четете. Ще ви дадем няколко съвета по темата, които са изпитани от други родители и доказано работят.
1. Изберете тротинетка с любим герой
Детските тротинетки са шарени и ярките им цветове привличат вниманието мигновено. Ако просто комбинацията от няколко цвята обаче не събужда достатъчен интерес в малчугана, изберете детска тротинетка с негов любим герои. На пазара могат да се открият впечатляващо количество скутери за деца, които изобразяват обичани от децата анимационни герои. В това отношение има голямо разнообразие както за момичетата, така и за момчетата.
Повечето такива модели са подходящи за 2-3 годишни и цените им са напълно изгодни. А и така детето ще чувства, че има верен другар в забавлението.
2. Помолете негов приятел да му даде едно кръгче
Винаги можете да използвате като коз, ако негов приятел от детската градина или от квартала има тротинетка и я кара с удовоствие. Ако се качи и види колко е забавно, може да разбере, че това занимание е не по-малко интересно от компютърните игри.
Изтъкнете факта, че освен да си играе с неговия приятел в детската градина, ще може да го прави и след това в парка например. Използвайте тази стратегия и може да останете изненадани от бързия резултат, който ще има.
3. Заведете го в магазина, за да опита усещането
Това е идея в случай, че няма приятелче с детска тротинетка. Винаги можете да отидете в някой физически магазин за играчки и да го оставите да намери идеалния за него модел. През последните години нашумяха електрическите скутери за деца, които са още по-интересни. Те са подходящи за по-големи дечица и изискват повече внимание.
В случай, че традиционните модели не успяват да събудят интереса му, може би един такъв електрически модел ще успее.
Без значение, кой от горните варианти ще изберете, знайте, че всяко нещо идва с времето си. Когато се почувства готов да кара, малчуганът сам ще дойде при вас с молба да му купите детски скутер. Тротинетката е страхотен начин да прекарва време навън с приятели и може да е само въпрос на време да реши, че иска да има своя собствена.
Бъдете търпеливи!

Източник ohoboho.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *