Модни и красиви цели бански – стилен избор за всяка жена

Модни и красиви цели бански – стилен избор за всяка жена

Много дами мислят, че целите бански са за по-възрастните от тях или за онези, които нямат идеални пропорции на тялото. В тази статия ще развенчаем този мит  и ще ви запознаем с най-новите предложения за модни и красиви цели бански за 2021-2022.

Има няколко типа цели модели, сред които всяка любителка на модата може да избере своя вариант, подходящ за нейната фигура.

1.Красиви цели бански свим дресс. При тях  има пришит волан, който прилича на пола. Моделът стои красиво на всяка фигура. Идеален е за триъгълен силует. Подчертава талията и скрива корема.

2.Цели бански в спортен стил. Отличават се с широки презрамки и често дълбоко изрязан гръб. Този вид бански може да е с флорален принт, според модните за сезона тенденции.

3.Оригинални цели бански бандо. Не могат да бъдат объркани с никой друг вид, защото са без презрамки. Много модни за предстоящия плажен сезон са вариантите с волани и пискюли. Подходящи са за фигури тип круша.

4.Изящни цели бански халтер. Отличават ги завързаните на шията връзки. Презрамките, които могат да излизат от централната връхна част, минават зад врата.

5.Универсални цели бански майо. Външно напомнят  на модела танк, но презрамките им са много тънки и пришити. Подходящи са за всяка фигура.

6.Модели тип бландж. Отличават се с дълбоко деколте и изящно открит гръб. Много секси и подчертаващи достойнствата на фигурата.

7.Максимално закрити цели бански хай нек.  Отговарят  на потребностите на дами с по-консервативни предпочитания.

8.Секси монокини. Най-популярният и моден вид цял бански за лятото на 2021-2022. С оригинална кройка и нестандартни изрези отстрани. Този тип цял бански визуално стеснява фигурата и затова е подходящ за правоъгълни силуети.

Вече сте запознати с видовете цели бански.  Не забравяйте, че те са хит за това лято, което максимално ще улесни избора ви. Ще намерите модни предложения с шнурове и преплетени ленти, в стил ретро, в спортен стил, в изобилие от цветови решения и модни принтове.  Закрит бански, както често наричат целия бански, е само условност, според мнението на водещи дизайнери. Актуалните модели са добре обмислени и секси. Просто са поразителни стилистични находки. Тайната на стила се крие в разнообразието от модели, на елеци и бикини, които се обединяват в монокини. Трябва само да се избере модел, подходящ за фигурата, който елегантно я подчертава, а когато се налага, незабележимо я коригира.  В същото време модните вариации на целите бански предполагат голямо разнообразие в долната си част – бикини, прашки, слипове, боксери, къси панталони. Варианти, съобразени с пропорциите на бедрата, така, щото да ги представят в най-благоприятна светлина. Например, при монокините. Най-важният детайл при тях е връзката между горната и долна част. Това може да бъде лека панделка или верига. Може да бъде къдрава широка лента, която красиво подчертава извивките на тялото. Може да е само халка или геометрично разположена лента. Всички зависи от това, доколко сте готови да разкриете своето тяло и да демонстрирате своята фигура.

Плажната мода за предстоящия сезон предпазва от грешката да избирате само класически модели цели бански. Предлага се разнообразие от стилове, от които да изберете своя.  А и класическите модели, под влияние на модните тенденции, придобиват все нови и нови черти. Не се опитвайте да се криете зад напълно затворен бански или безлични цветове! Изненадайте и себе си, като реализирате някоя своя оригинална идея, която ще ви разкрие в целия ви блясък!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *