ЦВЕТОВЕ ЗА СПАЛНЯ

Цветове за спалня

# 1. Бледа палитра

Най-  релаксираща бледо сиво цвят  на стените на практика съвпада с всички от останалата част на помещението, които ще изберете. Вместо да изглежда измита или скучна, тази стая всъщност има много дълбочина, дори без контрастни цветове.

# 2. Пиперливо сиво

Опушеният, пиперлив сив цвят е по-забележителна тема в цялата стая, но колкото и да е странно, няма твърде много сиво поради контрастите. Съответните украшения като покривката за легло и обзавеждането показват само опушеното сиво.

# 3. Синьо бягство

Избягайте в синя фасада с прекрасна боя на Valspar Paint в Fountain Mist. Цветът е толкова лек и въздушен, колкото мъглата, която бихте почувствали от истински фонтан. Ясното, синьо присъствие на стените прави престоя ви в такъв тип спалня спокоен и великолепен.

# 4. Бледосиньо

Такава великолепна спалня би била идеалната настройка за почивка, сваляне на товар и потъване в спокоен сън. Подходящо бледосиньо заа стените е Slate Blue от Benjamin Moore. Точно както бихте очаквали да има цвят на шисти, този по-ярък сивкавосин цвят предлага нотки на лавандула, които правят стаята абсолютно зашеметяваща.

# 5. Лилава мечта

Такава спалня е спокойна със сдържан лавандулов цвят. Цветът се нарича Iced Mauve от Benjamin Moore # 2115-5. Цветът е почти като замръзнал лавандулов цвят и също толкова спокоен. Това би било идеален цвят за детска ясла или дори за основна спалня.

# 6. Светло синьо

Този цвят е почти белезникаво син, с ярки нотки на кремави и ярки акценти в бледо синьо. Цветът е Glass Slipper SW – 1632 от Sherwin Williams. Този по-блед цвят е чудесен начин за преустройство на спалнята, защото има свободата на белите стени с нотка на добавен цвят.

# 7. Ярко зелено

Зеленото е навсякъде в тези дни. Зелени коли, зелени кухненски комплекти, защо не и  зелени спални ? Такъв фантастичен, ярко зелен цвят със сигурност ще привлече вниманието, както и ще накара стаята да се почувства щастлива и приятна за присъствие. Това би направило страхотен цвят за детска спалня или дори луксозно арт студио.

Източник: 7sekundi.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *