С военни дрехи не на война, а в крак с модата!

С военни дрехи не на война, а в крак с модата

Военният стил е доста популярен и предпочитан от младите дами днес. В тази статия ще ви разкажем интересни неща за него.

Малко за историята.

За никого не е тайна, че камуфлажното облекло е станало цивилно през 20-ти век по време на Великата отечествена война, но никой не е предполагал, че това ще послужи като начало на дълго и стабилно съществуване на стила MILITARI.

Днес голям брой дизайнери използват елементи от военни боеприпаси в своите продукти, като по този начин запазват значимостта и незаменимата характеристика на такова изображение.

Най-изненадващото е, че тенденцията „каки“ е не само в дрехите, но и в аксесоарите, прическите и обувките.

Нека разгледаме по-отблизо военния стил!

Каки в дрехите.

Военният стил в модната индустрия заслужава специално и отблизо внимание. През годините тази тенденция само ще засили позициите си и вероятно ще се отвори от нова страна за модерните дендита. Струва си да се обясни, че военното не винаги е камуфлажно олицетворение в дрехите, но и комбинация от блатен, зелен, кафяв, понякога черен нюанс. Цветът “каки” обаче все още остава най-търсеният, особено след младите дами.

На мода са палта с големи джобове, бричове, елементи на пагони и големи копчета. За настъпващата есен можете да си купите модно сезонно яке-бомбер, да го комбинирате със скъсани дънки или лаконично строго палто с незаменима рокля тип молив.

Съвременните марки предлагат и военни артикули с декор, бродерия и наслагвания, които със сигурност радват окото и са актуални основно сред младите хора, подрастващи дами.

Аксесоари и обувки във военен стил.

Това е нещо, което много допълва основния вид на каки! Тази година трябва да обърнете внимание на чанти от груба черна кожа или кафява тъкан, високи ботуши с връзки, широки гривни и висулки под формата на метални етикети.

Ако искате да бъдете по-различни, то определено трябва да заложите на този стил.

Източник: damska-moda.info

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *