Пътна автопомощ

Пътна автопомощ

Повечето фирми, които предлагат пътна помощ, предоставят своите услуги денонощно и то на достъпни цени на километър. Услугите за пътна помощ намаляват голяма част от тревогите, които идват с аварията – и те се решават само с едно телефонно обаждане.

Ако вашето превозно средство се е повредило и не може да бъде управлявано, екипите от професионалисти го оценяват и когато е възможно му оказват някоя от своите крайпътни услуги, за да може да продължите да шофирате.

 

Получаване на техническа помощ по телефона

Получавате достъп до гореща линия за технически съвети. Фирмата ще ви помогне да диагностицирате проблема, за да продължите курса си.

 

Пътна помощ за акумулатора

Ако попаднете в ситуация на изтощена батерия, те ще стартират вашето превозно средство. Ако е необходимо, може да я заменят.

 

Смяна на гуми

Ако, докато пътувате ви се спука гума, екипът ще я заменим с резервната гума на вашия автомобил.

 

Аварийно доставяне на гориво

Ако ви свърши горивото, фирмата ще извърши доставка на гориво, за да можете да се придвижите до бензиностанция за зареждане.

 

Отблокиране на ключалките

Ако ключовете на колата ви бъдат изгубени, откраднати или заключени във вашето превозно средство, екипът ще ви помогне. Фирмата ще ви съдейства за отключването на заключения автомобил и ще ви извадят нов резервен комплект.

 

Пътна помощ с теглене

Ако вашето превозно средство не може да бъде поправено с услугите на екипа за пътна помощ, фирмата ще организират теглене.

 

Както при всеки друг избор на фирма, предлагаща услуги, така и при пътната помощ, е добре да се уверите се, че сте добре информирани с условията и ограниченията на избраната от вас фирма. Обикновено специалистите решават коя услуга да предоставят, по тяхна собствена преценка. Тя се прави въз основа на това, което сметнат, че е най-добре в случая. Те правят всичко възможно да използват най-ефективният и безопасен начин да ви помогнат в рамките на услугите, които предлагат.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *