Дрехи за сън

Дрехи за сън

Като споменем дрехи за сън, определено не можем да пропуснем и халатът. Изработен от хавлиена кърпа или полар, тази, в която е толкова удобно да се увиете след душ или да си го наметнете върху пижамата, ако ви стане хладно вечер. По-добре е да имате поне два халата – дълъг за зимата и къс (до коляното) – за лятното часово време.

Що се отнася до дрехите за сън, те могат грубо да бъдат разделени на две групи: дрехи, които се обличат много бързо в процеса на романтична среща и всъщност уютни дрехи за сън. Не си позволяваме да съставим за вас списък на съблазнително бельо и копринени нощници с дантела – това е въпрос на вашия вкус и предпочитания, само припомнете си, че често дълга риза на пода изглежда много по-съблазнителна от ултра къса нощница, но в същото време ви позволява да скриете недостатъците на фигурата. И между другото, не забравяйте за копринени, сатенени и шифонови халати със или без нощница, в зависимост от повода.

Що се отнася до дрехите за спане, тогава, избирайки удобното, не забравяйте, че то също може и трябва да бъде красиво. Така че, обикновена памучна нощница, декорирана например с дантела, изглежда много стилна и не е старомодна. Не харесвате ризи? Обърнете внимание на пижамите – те могат да бъдат както „зимни“ (с панталон и блуза с дълъг ръкав), така и „летни“ – с флиртуващи шорти.

Домашното спално бельо е много повече от просто колекция. Домашното облекло е настроението, с което се зареждате по време на свободното си време или по време на сън.
И именно това настроение ви придружава през работното време, помага (или пречи) за решаване на належащи проблеми. Освен това къщата е вашата „крепост“ и не е лошо да изглеждате като цар в тази крепост, дори и да не е в брокат и кадифе, а стилно, модерно, удобно и красиво спално бельо!

Източник: aliexbg.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *