Съвети за избор на дамско бельо

Съвети за избор на дамско бельо

За щастие, в наши дни нашите жени могат да намерят наистина красиви, женствени модели бельо. На пазара се предлага широка гама бельо, което ще задоволи вкуса не само на дамите, но и на техните половинки. Отдавна е известно, че жена в секси бельо е много по-съблазнителна, отколкото напълно гола.

Но какво трябва да знаем, за да не се объркаме при избора на бельо? Отговорът на този въпрос трябва да е ясен както на дамите, така и на мъжете, които искат да направят подобен подарък на любимата си.

Така например, за да определите размера на някой сутиен, трябва да знаете само две числа – обиколката на самия бюст и обиколката под бюста. Разликата между двете ще ви позволи да откриете размера на чашката. Не забравяйте, че сутиенът трябва да бъде избран съвсем точно по размер.

Колкото до бикините, днес съществува огромно разнообразие от модели и всеки тип е подходящ за определено облекло. Обикновено дамите предпочитат най-вече два или три вида а останалите, които са налични в гардероба, се ползват само по конкретен повод. Изборът на бикини не трябва да се подценява. Психолозите дори са на мнение, че могат да определят с точност характера на жената, единствено по това какви бикини предпочита.

Какво трябва да знаете, когато избирате долно бельо? В дамския гардероб трябва да има модели в различни цветове и стил. Следва да разполагате минимум с два комплекта бикини в черно, бяло и телесен цвят, както и по 2-3 чифта за всеки сутиен.

Дантеленото бельо се ползва за специални поводи. В живота на истинска жена има много такива. Затова, когато избирате дантелено бельо, можете да дадете воля на тайните си фантазии, да предугадите тези на партньора си и да направите избора спрямо тях.

Заложете на оригинални модели – бикини в смели цветове и стилове, украсени с пайети и ярки оригинални дантели, панделки и шнурове.

Източник: Stylezone.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *