Как ни помагат в ежедневието модерните смарт очила?

Как ни помагат в ежедневието модерните смарт очила

„Умните“ очила са приспособление, предназначено за възможно най-широко използване в ежедневието.

Те са модерни устройства с добавена реалност, които подобряват възприемането на информацията. За да не се разделят с компютър и постоянно да имат достъп до музика, филми, аудио файлове и т.н., хората създадоха смартфони. Но възприемането на тази информация не винаги е удобно, интелигентните очила коригират съществуващите несъвършенства.

купи смарт очила тук

Какво могат да правят модерните смарт очила?

Помагат ви да получавате обаждания

Едно леко докосване е достатъчно, за да отговорите на повикване. Потребителят ще види цялата информация за разговора на екрана. Сега не е нужно да държите приспособлението в ръка, можете да продължите да се занимавате с вашия бизнес и да провеждате разговор.

Позволяват ви да слушате музика и да гледате видео

Тази функция може да ви бъде полезна в най-различни ситуации. Например, когато приготвяте ястие по оригинална рецепта, потребителят го гледа директно от екрана на притурката.

Да снимат

Очилата ви позволяват да снимате видео и да правите снимки без да използвате ръцете си. Снимките могат да се извършват в реално време, затова подобни модели смарт очила са много полезни за журналисти, бизнесмени, пожарникари, полицаи и други.

Да помагат в разпознаването на обекти

Някои смарт очила могат да информират собственика за най-различни неща, включително и да му осигурят веднага за информация за дадено растение, което вижда.

Да идентифицират марки

Ако потребителят види обувки или дрехи и се интересува от тях, очилата не само ще определят марката, но и ще помогнат за направата на поръчка в онлайн магазина.

Да осигуряват навигационни услуги

Приспособлението ще ви каже най-добрия маршрут до дадена точка, адреси на заведения за обществено хранене и магазини.

Модерните смарт очила осъществяват контрол върху тялото

Тази функция е търсена най-вече от спортистите. Чрез нея те могат да получават информация за сърдечната честота, скоростта на движение и т.н.

Пълният списък с функции зависи от модела на приспособлението, има например модели, които могат напълно да заменят смартфон. В същото време ръцете на човек остават свободни. Имайки достъп до познатата функционалност, потребителят може едновременно да ходи по улицата, да спортува, да свърши някаква работа.

Още много интересни джаджи и подаръци за всеки можете да намерите, ако кликнете ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *