Подарък за любовница

Подарък за любовница

Когато един мъж има романтична връзка, той винаги иска да зарадва своята любима по специален начин. Но какво можем да подарим на жена, която има съпруг и семейство, което предполага, че връзката трябва да остане в тайна.

Подарък за любовницата – подходящи идеи, които ще ви улеснят в избора

Сполучлив подарък за любовницата може да изберете само след като вземете предвид някои важни фактори. Най-напред определете към коя категория принадлежи дамата на вашето сърце.

Купи подарък тук

Подарък за любовница колежка

Любовните отношения между колегите не изискват някакви огромни инвестиции по отношение на подаръците, а по-скоро изненадите трябва да са по-скромни, но едновременно с това такива, които недвусмислено демонстрират грижа и внимание. Много подходящи са козметични продукти, парфюми, както и дребни аксесоари, които да улеснят ежедневието на дамата. Може и да е нещо свързано с професията – това е също една много подходяща опция, когато става дума за подарък на любовница колежка.

Подарък на любовницата, с която сте в неангажираща връзка

Ако отношенията ми с нея се основават предимно на физически контакти и не са прераснали в нещо повече, то тогава може да се спрете на някой по-скромен подарък. В този случай много подходящи биха били подаръци, които в малка или голяма степен са свързани с еротиката – секси бельо, букет от вечни рози и други подобни неща.

Още важни съвети за избор на подарък на любовница

Подаръкът е нещо, което може разкрие връзката ви пред другите хора, затова, ако искате да избегнете публичност, трябва да внимавате при избора.

Ако вашата любовница е женена, избирайте такива подаръци, които не биха предизвикали подозрение у съпруга й. Твърде скъпите изненади веднага ще предизвикат куп въпроси от страна на законната половинка и дамата ще попадне в неудобна ситуация. Подходящ подарък е нещо, което една жена може да си купи и сама, без специален повод. Затова бельото и козметиката си остават най-безопасните подаръци за любовница.

Разбира се, съществуват и много други подходящи подаръци, които може да разгледате и да изберете своя подарък за любовница ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *