Подарък за ценители на уиски

Подарък за ценители на уиски

Уискито не е просто висококачествен алкохол, а според много специалисти то е цяла култура, която е на второ място по популярност, след виното. Вероятно познавате много фенове на тази напитка, а все някога ще се появи и повод да ги зарадвате с оригинален подарък. Можем да ви предложим няколко интересни идеи.

Подаръци за ценители на уиски

Какво да подарите на някой ваш близък, който е ценител на уискито? Една от най-добрите идеи е красива чаша за уиски или цял сервиз. С този подарък със сигурност ще го впечатлите, тъй като всеки фен на тази чудесна напитка се нуждае от чаша за дегустация. Ако държите на стила, може да изберете такива, изработени от кристал, а също и да се спрете на някой сервиз с ултра модерен дизайн.

Още един много сполучлив избор за подарък за ценители на уискито е книга-ръководство за домашно приготвяне на уиски. А ако искате да бъдете по-щедри, може към нея да добавите и специален казан за варене на алкохол.

Камъни за уиски вместо лед

Още един невероятен подарък за ценители на уиски. С него те могат да поддържат питието си студено, без да рискуват да разредят твърде много скъпоценната течност. Защото, както е известно, уиски, разредено с вода, губи уникалния си вкус. Но все пак трябва да го охладим по някакъв начин, нали? Точното решение са специалните камъни за уиски, с които напитката ще бъде охладена, но без да загуби вкуса и аромата си.  Просто ги оставете във фризера за няколко часа и след това ги поставете в чаша уиски. Освен всичко останало, притежават и прекрасен дизайн.

Купи подарък тук

Бутилка марково уиски като подарък за ценители на уиски

Ако знаете любимата марка на човека, когото искате да изненадате с подарък, може да му подарите направо една бутилка уиски. Е, няма да бъде нещо, което ще остане за спомен, но пък ще му доставите огромна радост.

Ако искате да откриете още много прекрасни идеи за подарък за ценители на уиски, кликнете ТУК.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *